Олександр Маркушин обговорив із нардепом Іваном Шинкаренком питання допомоги у відбудові Ірпеня

photoeditorsdk-export-49

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин обговорив із народним депутатом України від партії «Слуга народу» Іваном Шинкаренком питання допомоги у відновленні об‘єктів соціальної та житлової інфраструктури міста. Обговорення відбулося під час візиту нардепа до Ірпеня. Також під час зустрічі йшлося про необхідність нагородження бійців ірпінської тероборони відзнаками українського парламенту. Про це депутат повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

Перебуваючи в Ірпені, Іван Шинкаренко також узяв участь у новосіллі перших мешканців «Залізного містечка», яке організувала міська влада спільно з Укрзалізницею.

Як відзначив парламентар, Ірпінь – це «місто, яке всього лиш за 6 років задало європейські стандарти всій Україні».

«Це місто нових доріг, місто зелених парків, місто молодих родин та щасливих матусь. Ірпінь – це місто, яке ціною життя бійців територіально оборони та воїнів ЗСУ стримало наступ на Київ. Ціна для інфраструктури міста – руйнація 70% Ірпеня. Президент України Володимир Зеленський надав Ірпеню статус Місто-Герой. Навіки у нашій пам‘яті закарбуються назви блок-постів “Жираф”, “Караван-Гала” та “Стоянка”. Це нові топоніми новітньої героїчної історії України», – підкреслив народний депутат.

«Переконаний, що спільними зусиллями міської влади, Інвестиційної ради та друзів громади вже найближчим часом Ірпінь буде відновлено і місто буде ще кращим!» – наголосив Іван Шинкаренко.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.