Очільник КОВА Руслан Кравченко привітав мешканців міста-героя Ірпеня із 1 вересня в газеті ITV

1 вересня очільник Київської обласної військової адміністрації привітав в газеті ITV вчителів, учнів, батьків та всю освітню спільноту міста-героя Ірпеня із Днем знань та початком нового навчального року.

«1 вересня до ірпінських шкіл та дитячих садочків пішло більшість дітей громади. Для цього центральна, обласна та міська влада зробили і продовжують робити все можливе. Завдяки Збройним Силам України це можливо офлайн на вільній ірпінській землі. Дякую кожному вчителю, який передає свої знання учням та вихованцям садочків. І дякую кожному учню, який наполегливо вчиться – адже для відбудови України потрібні будуть висококваліфіковані кадри. І роль освітньої системи тут вкрай велика. З Днем знань, шановна Ірпінська громадо!» — привітав Руслан Кравченко.

Також очільник КОВА у своєму привітанні згадав міжнародних партнерів, завдяки яким ірпінські діти сьогодні можуть відвідувати оновленні школи та садочки. Зокрема, уряд Литви, який допоміг відбудувати дитсадок «Рута», азербайджанську державну компанію «Socar», яка відбудувала та утеплила ліцей «Лінгвіст». Та багато інших міжнародних друзів Ірпеня.

До привітань Кравченка, долучилися й ірпінські управлінці.

«Легкою ходою, з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями прийшов до нас вересень. Тож вітаю вас із початком нового і такого нелегкого навчального року», — вітає освітян громади перша заступниця міського голови Юлія Устич.

«Щиро дякую за підтримку відродження освіти Ірпінської громади кожному українському та міжнародному партнеру. Вдячний кожному проєктанту, будівельнику, архітектору і всім, хто своїми руками відбудовує освіту в Ірпені. І найбільший мій уклін – кожному вчителю і вчительці, вихователю і виховательці, кожному працівникові шкіл та дитсадків Ірпінської громади. На вас тримається можливість нашим дітям здобувати знання. Вітаю з Днем знань та початком навчального року і бажаю учням високих результатів у навчанні!» — вітає перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

«Дорогі вчителі! Вітаю Вас із Днем знань! Хочу побажати старанних учнів, моральної стійкості й сил, здоров’я та оптимізму. Ви вірні охоронці знань, що передаються з покоління в покоління. Нехай цей навчальний рік буде без повітряних тривог та стане Переможним!» — привітав голова фракції «Нові обличчя» в Ірпінській міській раді Олександр Пащинський.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.