Ніхто з опонентів Карплюка у Приірпінні не має жодних шансів боротися з ним прізвище на прізвище, – Попсуй

В.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй подякувала ірпінським виборцям і порекомендувала місцевим активістам, які встигли порадіти, що Володимир Карплюк не виграв вибори до парламенту, заспокоїтись.

За словами Анастасії Попсуй, Карплюк виграв на всіх ірпінських дільницях. На деяких дільницях відрив між Карплюком та кандидатом від “Слуга народу” сягав вдвічі, а на деяких – втричі.

“Беріть до уваги, що така перемога Карплюка відбулася навіть при шаленій загальнодержавній підтримці Президента Зеленського та його політичної сили. Крім цього, ніхто з опонентів Карплюка в нашому регіоні не має жодних шансів боротися з ним прізвище на прізвище. Максимум, на що здатні «протикарплюківці» – це прикрити свій зад певним політичним брендом, який дасть кілька голосів. Це є нічим в порівнянні з масовою підтримкою в регіоні Володимира Карплюка та Нових облич “, – додала Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, що попри надзвичайно велику підтримку виборців, згідно паралельного підрахунку голосів Володимир Карплюк зайняв друге місце серед 35 кандидатів на парламентських виборах. Політик запевняє, що для нього це можливість переосмислити та зосередитися на майбутньому.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.