НАЗК роз’яснило особливості декларування у 2020 році (відео)

В Національному агентстві з питань запобігання корупції з’явилась відеоінструкція, у якій вони звернули увагу на нові і важливі аспекти кампанії декларування у 2020 році. Про це повідомляє УНН із посиланням на сторінку НАЗК в Facebook.

“В цьому відео НАЗК звертає увагу на нові і важливі аспекти кампанії декларування 2020 року. До матеріалу увійшли також відповіді на популярні запитання, які ставилися представникам НАЗК під час осінньо-зимової серії тренінгів “Фінансовий контроль – проблемні аспекти”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у відео розповідається про те, що у 2020 році будуть вносити у декларацію машини та квартири, якими суб’єкт господарювання користувався більше, ніж півроку. Також свої декларації повинні будуть вперше подати нові суб’єкти господарювання, в тому числі, Андрій Богдан.

“Так само вперше свої декларації подаватимуть народні обранці, які у 2019 році стали народними депутатами України на позачергових парламентських виборах. Політикам ця кампанія декларування може додати додаткових балів, а може завдати репутаційних втрат, якщо спосіб життя не буде відповідати тим деклараціям, які будуть подані в чергову хвилю декларування”, – йдеться у відео.

Також у відео нагадали про зміни до визначення члена сім’ї в декларації, а також процедури внесення відомостей про фінустанову при використанні сейфу.

Джерело: УНН

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.