На Стелі Героїв в Ірпені викарбували ще одне прізвище

На світанку 2 вересня в Луганській області при виконанні бойового завдання загинув старший лейтенант податкової міліції Дмитро Жарук, випускник факультету податкової міліції Національного університету ДПС України 2010 року.

Він був у складі зведеної мобільної групи, яка потрапила в засідку, організовану незаконними збройними формуваннями. На шляху автомобіля правоохоронців було закладено міну, на якій і підірвався транспортний засіб. Після цього бойовики закидали автівку гранатами та відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Частина мобільної групи зайняла оборону та прийняла бій. Невдовзі на підкріплення силовикам прибули бійці 92 ОМБР ЗСУ, під прикриттям якої мобільній групі вдалося відійти.
На жаль, під час бойового зіткнення Дмитро загинув. У нього залишився син, якому виповнився рік та три місяці, і вагітна дружина.

Керівництво Національного університету ДПС України, члени ректорату, студенти та курсанти вшанували пам’ять Дмитра Жарука. Мітинг відбувся біля Стели Героїв, на якій тепер викарбовано 7 прізвищ наших студентів та випускників. В.о. ректора Павло Володимирович Пашко висловив співчуття рідним, близьким, друзям та колегам Дмитра. Цей 26 річний юнак назавжди залишиться у нашій пам’яті справжнім патріотом України, надійним другом, сміливою і мужньою людиною. Світла пам`ять герою!

aYGBH6S4Z5kNRQM8IbvDY0 R2cxXH0og10ISeQUWLE-kU

Bookmark the permalink.

Comments are closed.