На стадіоні “Чемпіон” нагородили переможців Футбольної Ліги Учасників АТО

Сьогодні на міському стадіоні “Чемпіон” відбулася церемонія нагородження переможців Другого турніру Єдиної Футбольної Ліги Учасників АТО.

На свято завітали почесні гості: перший заступник ірпінського міського голови Дмитро Христюк, перший віце-президент Федерації футболу України Костюченко Вадим Костянтинович, заступник голови Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Марченко В’ячеслав Станіславович, перший заступник начальника Департаменту контррозвідки СБУ, полковник Вінтоненко Юрій Вікторович, керівник управління з питань фізичної культури і спорту Генерального штабу Збройних Сил України, полковник Чернявський Олег Анатолійович, керівник управління з питань фізичної культури і спорту Адміністрації Прикордонної Служби України, підполковник Букрєєв Геннадій Іванович, Чемпіон Європи з боксу по версії WBF, інтерконтинентальний чемпіон за версією IBF, заступник директора Департаменту, начальник управління сімії, молоді та спорту КМДА Трофимов Олексій Станіславович, віце-президент Федерації футболу м. Києва Петров Фелікс Якович та інші гості.

“Хочу подякувати всім учасникам та гостям за проведення спортивного заходу. Наше місто, і, зокрема, стадіон “Чемпіон” завжди відкритий для проведення таких заходів”, – зазначив Дмитро Христюк.

6MrzaRN0LrU (1)

SelDOaHW2qM

Після привітального слова почесні гості нагородили спортсменів відзнаками від Федерації футболу України та Збройних Сил України. Також нагородили учасників турніру у номінаціях “Кращий воротар”, “Кращий півзахисник”, “Кращий нападник”, “Кращий бомбардир-нападник” та “Кращий гравець”.

Найцікавішим та найважливішим моментом свята стало урочисте нагородження команд-переможців. Перше місце посіла ФК “SB TEAM”, друге – ФК “Київський авангард”, третє – ФК “Українці разом” і четверте місце зайняла команда “Президентський полк”.

Також в рамках проведення заходу було вручено кошти на лікування побратима Вадима Лемешка, який отримав травму голови під час футбольного матчу.

Незважаючи на снігопад та холодний вітер, футболісти та гості були зігріті атмосферою свята. Кубок Героїв АТО не лише створив спортивний інтерес в учасників, але й назавжди об’єднав їх єдиним українським духом.

pSg3fyiqNAo

Нагадаємо, що з 1 по 4 грудня вищеназвані чотири команди візьмуть участь у фінальних іграх, які пройдуть за олімпійською системою. Футболісти будуть змагатися за Кубок Героїв АТО на полях навчально-тренувальної бази “Динамо” (Київ) в м. Конча-Заспа.

Зазначимо, за Кубок Героїв АТО є перехідним. Переможець турніру отримає його з рук Президента України та Міністра оборони України напередодні Дня Збройних Сил України.

Tb4dDhq1rkk

Bookmark the permalink.

Comments are closed.