На Київщині вперше пройдуть світові змагання з мотокросу

18-19 травня 2019 року у Приірпінні на Київщині (між Ірпенем та Бучею) вперше в історії пройдуть видовищні мотоциклетні змагання світового рівня – Етап чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з мотокросу на квадроциклах. Таке рішення ухвалив конгрес Міжнародної Федерації Мотоспору (FIM), до складу якої входять 112 країн. У фіналі змагань виступить гурт HARDKISS.

Чемпіонати світу та Європи з мотокросу триватимуть протягом двох днів – 18-19 травня 2019 року на одній з кращих мотоциклетних трас України – спортивно-технічного клубу “СОНА”, яка знаходиться між Ірпенем та Бучею. Очікується, що участь у змаганнях візьмуть спортсмени з 30 країн світу. Оцінюватиме перегони фахове міжнародне журі.

“Для нас велика честь приймати мотозмагання такого рівня. Мототраса СТК “Сона” готова до чемпіонату світового рівня й здатна гарантувати комфортні та безпечні умови для учасників та максимум позитивних емоцій для гостей. Дякую за довіру Міжнародній Федерації Мотоспорту. Чекаємо усіх у травні. Це справді буде головна спортивна подія країни 2019 року”, – зазначив співорганізатор змагань, багаторазовий чемпіон України з мотокросу, майстер спорту міжнародного класу Олександр Пащинський.

Слід відзначити, що мотоциклетна траса СТК «Сона» уже понад 20 років приймає міжнародні, всеукраїнські та регіональні змагання з мотокросу і вважається однією з кращих тренувальних баз для українських спортсменів. Траса протяжністю 1800 метрів створена 1994 року і відповідає усім європейським нормам. Змагаючись, спортсмени долають 22 трампліни і 17 поворотів.

Для глядачів, окрім видовищної боротьби світових зірок мотокросу, організатори обіцяють виступи дітей та ветеранів, неймовірні краш-тести, виставку ретро-мототехніки, локації для дитячих розваг, фуд-корти. А також у фіналі – яскравий виступ українського популярного гурту HARDKISS.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.