На Ірпінь насувається похолодання: прогноз погоди на тиждень

До України насувається похолодання. Уже в понеділок це першими відчують жителі західних областей. А у вівторок холодніше стане вже в більшості регіонів країни.

У понеділок, 28 жовтня, в Ірпені погода буде такою: 

Вночі температура повітря опуститься до +10…+12°C, вранці повітря прогріється до +11…+13°C, вдень температура повітря опуститься до +10…+12°C, ввечері температура повітря опуститься до +7…+10°C.

Протягом усього дня в Ірпені буде триматися хмарна погода. Без опадів. 

У вівторок, 29 жовтня, в Ірпені характер погоди буде такий: 

Вночі температура повітря опуститься до +5…+7°C; вранці повітря прогріється до +5…+9°C; вдень повітря прогріється до +8…+10°C; ввечері температура повітря опуститься до +6…+7°C.

Протягом усього дня в Ірпені буде триматися хмарна погода. Без опадів. 

У середу, 30 жовтня, в Ірпені погода буде такою: 

Вночі температура повітря опуститься до +3…+5°C; вранці температура повітря опуститься до +2…+3°C; вдень повітря прогріється до +3…+5°C; ввечері температура повітря опуститься до 0…+3°C.

Ясному ранку в Ірпені прийде на зміну похмурий день, але ввечері хмари повинні розсіятися. Без опадів. 

У четвер, 31 жовтня, в Ірпені характер погоди буде такий: 

Вночі температура повітря опуститься до -2…-1°C; вранці повітря прогріється до -3…+2°C; вдень повітря прогріється до +3…+6°C; ввечері температура повітря опуститься до +2…+4°C.

В Ірпені хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. 

У п’ятницю, 1 листопада, в Ірпені погода буде такою: 

Вночі температура повітря опуститься до +1…+2°C; вранці температура повітря складе 0…+3°C; вдень повітря прогріється до +4…+6°C; ввечері температура повітря опуститься до +1…+3°C.

Хмарна погода протримається в Ірпені увесь день. Без опадів. 

У суботу, 2 листопада, в Ірпені характер погоди буде такий: 

Вночі температура повітря опуститься до +1…+2°C; вранці повітря прогріється до +2…+4°C; вдень повітря прогріється до +5…+7°C; ввечері температура повітря опуститься до +4…+5°C.

В Ірпені протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. 

В неділю, 3 листопада, в Ірпені погода буде такою: 

Вночі повітря прогріється до +5…+6°C; вранці повітря прогріється до +6…+8°C; вдень повітря прогріється до +8…+9°C; ввечері температура повітря опуститься до +6…+8°C.

Хмарна погода протримається в Ірпені увесь день. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.