На “Чемпіоні” відбувся меморіальний турнір

Нещодавно на стадіоні “Чемпіон” в Ірпені відбувся VII Меморіальний футбольний турнір пам’яті Володимира Брюховецького. Весняна погода та якісне поле ірпінського стадіону “Чемпіон”, створили піднесену атмосферу на початку самого турніру, на який було заявлено 5 команд: “Ампар”, “Схід”, “Ретро”, “Гостомель” та “Ураган”.

Матчі проходили  2 тайми по 20 хвилини. У матчі за 3 місце,  зігравши в основний час у нічию 1:1, команда з Гостомеля у серії післяматчевих пенальті здобула вольову  перемогу з рахунком 3:1 і стала володарем бронзових нагород. У фінальному матчі головний час гри закінчився з рахунком 1:1 і переможця турніру довелося теж визначати у серії пенальті. Футбольна команда “Ампар” виявилася більш вдалою у серії післяматчевих пенальті проти команди “Ретро” і стала переможцем у фіналі змагань.

По закінченні змагань відбулося урочисте нагородження команд учасниць та кращих гравців турніру серед яких нагороду кращого нападника турніру отримав Олег Кифорук, кращим воротарем турніру став — Олександр Шатков, кращим захисником — Штиблик Дмитро та кращщим молодим гравцем — Денис Чередниченко з Гостомеля та кращий  гравець — ветеран, — В’ячеслав Кучеренко.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.