На базі медичних установ Ірпеня проводитимуть стажування лікарів зі всієї України

Сьогодні в Ірпені було підписано меморандум про співпрацю між КП «Ірпінська стоматологія» і кафедрою дитячої щелепно-лицевої хірургії Національного медичного університету імені Богомольця. Про це повідомила виконуюча обов’язків міського голови Анастасія Попсуй на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, Ірпінь зробив дуже важливий крок для покращення якості стоматологічної допомоги дітям і запровадження високотехнологічних медичних послуг. «Цей меморандум дозволить підвищити рівень кадрового забезпечення, покращить інноваційну культуру лікарів, діагностику та лікування діточок, які мають щелепно-лицеві захворювання. І не тільки в Ірпені, а й в Україні. Оскільки на базі наших медичнихустанов відбуватиметься і стажування лікарів, іпроходження інтернатури студентами, – зазначила Попсуй.

Символічно, що документ підписано перед початком 2019 року, коли кафедра святкуватиме своє 25-річчя. «Співпрацю з Ірпенем наші партнери називають справжнім проривом у галузі дитячої стоматології іми щиро дякуємо їм за таку довіру!», – підсумувала Попсуй.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.