Михайлина Скорик-Шкарівська є одним із організаторів роботи “ботоферми”, – Плешко

Екс-кандидат по 95 округу від партії “Голос” Михайлина Скорик-Шкарівська є одним із організаторів роботи так званої “ботоферми”, яка працювала в інтересах партії “Голос”. Про це повідомив депутат ІМР Максим Плешко на своїй сторінці у соцмережі.

Журналісти “Слідство інфо” нещодавно оприлюднили розслідування “Я – бот”, у якому йдеться про діяльність “ботоферми”, що працювала в інтересах партії “Голос” та “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка.

“Михайлина Скорик-Шкарівська під час парламентської кампанії 2019 року активно використовувала ботів для дискредитації іміджу опонентів, міста Ірпінь, місцевих політиків та підприємців. Діставалося звісно від ботоферми мені, та людям яких я поважаю і ціную. Тому, я не буду мовчати. Адже старі маніпулятивні методи нагнітання брехні, ворожнечі та ненависті – це не майбутнє нової України у які я хочу жити. Це минуле, яке треба перегорнути”, – зазначив Плешко.

Депутат додав, що Скорик відома також тим, що просила мера Ірпеня Володимира Карплюка виділити їй ще одну земельну ділянку. Отримавши відмову, Михайлина Скорик-Шкарівська розпочала кампанію з чорного піару проти команди Володимира Карплюка та партії “Нові Обличчя” загалом.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.