Мунварта Ірпеня разом з правоохоронцями патрулює ірпінське кладовище

Фото: www.vartairpin.org

Муніципальна варта Ірпеня разом з поліцейськими Ірпінського відділу поліції та військовослужбовцями Національної гвардії України приступили до патрулювання Ірпінського міського кладовища у зв’язку з карантинними заходами.

Як повідомляють муніципали, до порушників будуть застосовані заходи адміністративного впливу — протоколи будуть складатися як поліцейськими, так і Мунвартою.

Муніципали наголошують, що важливо уникати скупчень людей у поминальні дні, щоб не спричинити спалах пандемії. “У найближчі ж вихідні, так само як і в будь-який інший день, кожен з нас має можливість пом’янути своїх померлих рідних та близьких у молитві, перебуваючи вдома.  Аби уникнути стрімкого збільшення кількості захворювань на коронавірусну хворобу, ми маємо свідомо поводитись у післяпасхальні дні. Будьте відповідальними – залишайтеся вдома!”, – повідомили у Мунварті Ірпеня.

Нагадаємо, учора на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення на час карантину заборонити відвідування кладовищ на традиційні поминальні дні, окрім випадків здійснення поховань. 

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.