Мунварта Ірпеня перейняла світовий досвід у сфері безпеки

Керівника КП «Муніципальна варта» ІМР Миколу Ковальчука було запрошено міжнародною компанією «Verint» до їх ізраїльського офісу в м. Герцлія для ознайомлення з реалізацією проекту безпечного міста — а саме системами відеоспостереження та диспетчеризації. Він ознайомився  з їх заходами для підтримки  повсякденного міського життя і забезпечення громадської безпеки. Про це повідомили на сторінці КП «Муніципальна варта» ІМР.

В рамках триденної поїздки Микола Ковальчук відвідав тренінг для інсталяторів і спеціалістів з налаштування відповідних систем, ознайомився з роботою системи диспетчера та програмного комплексу інтелектуального відеоспостереження міста.

Також, в місті Єрусалим керівник ірпінської муніципальної варти дивився на роботу системи безпеки, диспетчеризації та управління на прикладі швидкісного трамваю Єрусалиму.

За словами муніципалів, підтримка повсякденного міського життя і забезпечення громадської безпеки являються першочерговими задачами для багатьох міст світу, в тому числі і Ірпеня. Рішення для виявлення, сбору і аналізу цінної оперативної інформації необхідні в сучасному світі,  який постійно змінюється, а кількість інформації невпинно зростає. Завдяки одержанню, обробці та аналізу важливої інформації з різних джерел, можна отримати глибоке розуміння того що відбувається, передбачити інцинденти, реагувати на них, та приймати відповідні заходи.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.