Муніципальна варта Ірпеня відновлює навчально-тренувальний процес

Разом з послабленням карантину відновились тренування особового складу Муніципальної варти Ірпінської міської ради. Про це муніципали повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Здоров’я, добра психологічна, фізична підготовка та витривалість дуже важливі у роботі інспекторів муніципальної варти. У своїй роботі вони доволі часто стикаються з проявами агресії, які нерідко переростають в напад на інспекторів, а для цього їм потрібна силова та функціональна витривалість. Інспектори мають бути мобільними, тіло повинно бути готовим до різного фізичного навантаження та ситуацій, і тренування покликані удосконалити вміння для успішного виконання будь-яких службових завдань”, – йдеться у повідомленні.

Практичні зайняття, на яких відпрацьовуються найпоширеніші прийоми, техніка звільнення від захватів, нейтралізація нападу, самозахист тощо, відбуваються на постійній основі, а усі вправи муніципали виконують під керівництвом досвідченого тренера.

Також повідомляється, що будуть відновлені тренінги і заняття з вдосконалення знань по наданню домедичної допомоги, психологічної підготовки, техніки рятувальних робіт.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.