Молодіжний парламент Ірпеня розвиває співпрацю з молоддю України та світу (відео)

Відтепер в Ірпені буде ще більше молодіжних активностей! Молодіжний парламент Ірпеня заручився підтримкою Української Асоціації студентів. Попереду – спільні заходи, події та ініціативи. Такі наміри закріпили меморандумом про співпрацю.

Олександра Ільніцька, голова Молодіжного парламенту Ірпеня:

«Українська асоціація студентів, вона входить в Європейський союз студентів. І ми, безпосередньо, хочемо долучатися, щоб Ірпінь був почутий на міжнародному рівні. Для мене важливо аби Ірпінь не просто був почутим, а й для того, щоб ми спільно реалізовували заходи, спільно висвітлювали проєкти».

Поліна Гомбалевська, президентка Української асоціації студентів:

«Оскільки ми працюємо на національному рівні, для різних регіонів, то звісно і для студентів і для молоді Ірпеня, Київської області ці проєкти будуть реалізовані. Ми будемо їх активно поширювати і реалізовувати».

Разом із президенткою Української асоціації студентів в Ірпінь завітала молодь із різних куточків України та Польщі.

Молодіжний парламент Ірпеня познайомив гостей із містом-героєм. Для них провели екскурсію, а також показали документальний фільм «Форпост Ірпінь».

Цього дня говорили як про наслідки ворожого вторгнення у місто, так і про його відбудову. Досвідом відновлення Ірпеня із гостями поділилася представниця проєкту зі сталого відродження міста Irpin Reconstruction Summit Зоряна Тихончук.

Зоряна Тихончук, представниця проєкту з відбудови Ірпеня Irpin Reconstruction Summit:

«Це – організація волонтерська, яка заснувалася з перших днів деокупації Ірпеня і зосередила більше двохсот архітекторів України і світу для відбудови інфраструктури Ірпеня».

Аліна Паламарчук, радниця парламенту студентів Республіки Польща:

«Це дуже важливо і дуже радіємо, що могли сьогодні з вами спілкуватися і побачити на власні очі як все насправді виглядає і що українці є незламною нацією. Завжди казали, що так є і так завжди буде».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.