Місце, де безкоштовно опублікують вашу книжку

DSCN3393Мрієте опублікувати власну книгу, але відлякують клопоти й витрати? Оберіть ціну за скачування та зробіть творчість кар’єрою! Український Авторський Портал допоможе оформити твір і поширити його в цифровому форматі. Ніколи не чули про такий ресурс? Це – портал для авторів, науковців, викладачів, краєзнавців. Вони принципово стоять на засадах визнання авторського права і неприйняття інтелектуального піратства, тому тільки автор має право завантажувати на портал власні твори.

Кожен автор може залити на портал свій твір (текстовий чи аудіо- формат), самостійно встановити ціну й отримувати дохід від продажу кожного примірника електронної книги.

Маєте можливість суттєво економити на поліграфічних послугах і витратах на поширення своїх творів. Електронний формат книги – це створення рівно такої кількості книг, якої потребують читачі, та митєва доставка їх до споживачів. Це можливість представити свою книгу в тисячах містечок і сіл, де відсутні книжкові торговельні мережі.

На Порталі є сервіс для збору коштів на користь ініціатора літературного проекту (написання, видання книги, екранізація твору тощо).

Додаткові послуги, які надає Український Авторський Портал:

1. Електронне видавництво та присвоєння ISBN.

2. Видання книги мінімальним накладом (до 10 примірників).

3. Перетворення книги в аудіоформат.

4. Пошук та залучення спонсорів (інвесторів).

5. Літературний переклад.

6. Ілюстрування творів.

7. Написання книг на замовлення.

8. Упорядкування та видання навчального посібника на базі методичних розробок автора.

9. Літературний туризм.

d33TvKTcQoY

Bookmark the permalink.

Comments are closed.