Микита Ломакін в гостях у найспортивнішої школи Ірпеня!

Минулий тиждень юні ірпінчани голосували за те, в яку ж саме школу завітає популярний співак Микита Ломакін з проектом «ВСЕ ЗДОРОВО». Це масштабний соціальний проект, спрямований на створення спільноти успішних школярів, які самі будуть популяризувати здоровий спосіб життя серед однолітків.

«Для мене дійсно важливо бути зоряним послом такого проекту, – ділиться своїми враженнями молодий український артист Микита Ломакін. – Адже саме завдяки тому, що я колись не витрачав час на комп’ютерні ігри, а працював над собою, у свої 17 років я знімаю кліпи, записую пісні, їжджу з концертами по країні. І не збираюся на цьому зупинятися. А поки моя мета – запалити в українських школярах бажання бути здоровими та успішними з юних років.»

Проект охоплює 100 міст і більше 400 українських шкіл, а почалося все саме тут – в Ірпінській ЗОШ №3!

Зустріч пройшла у веселому і цікавому форматі. Дітям роздали безкоштовні буклети з правилами здорового життя, на яких, по завершенню зустрічі, кожен бажаючий мав можливість отримати автограф від співака, а головне – самі школярі похизувалися своїми здобутками та перемогами перед столичними гостями, адже вони потрапили дійсно в найспортивнішу школу Ірпеня!

Нагадаємо, що команда третьої школи з «Козацького гарту» виборола кубок Київської області, а 22 вересня їде у Ворохту на всеукраїнські змагання! Побажаємо удачі!

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.