Мери Ірпеня та португальського Кашкайша обговорили майбутню співпрацю (відео)

Мер Ірпеня Олександр Маркушин зустрівся із мером португальського Кашкайша у дворі дитячого садочка «Червона калина». Щоправда, зустрілися онлайн. Саме місто-побратим Кашкайш допомогло  відбудувати цей заклад після руйнувань.  

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Ви впізнаєте маяк «Санта-Марта», який у Португалії, у Кашкайші. Хлопці за тиждень його зробили. Ми хотіли, щоб маленький символ нашого побратима так само був і в Ірпені».

До зустрічі долучилися також інші представники мерії Кашкайша та посол України в Португалії Марина Михайленко. Олександр Маркушин провів для португальських друзів онлайн екскурсію дитячим садочком. Зараз тут виховується понад 200 маленьких ірпінців. Для них створені сучасні умови перебування. Тут є басейн,  просторі ігрові кімнати, потужний харчоблок, сучасна пральня. І найголовніше – надійне укриття.

Під час онлайн зустрічі обговорили також майбутню співпрацю Ірпеня з Кашкайшем.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова

«Я презентував майбутній проєкт. Це буде центр психологічної реабілітації для наших військових. Це буде консультаційний центр. У нас у центрі міста є вже ділянка для цього центру. І, звичайно, робимо зараз проєкт, проходимо експертизу і будемо, звичайно, будувати».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.