Мер міста Кембрідж (США) привітала зміни в Ірпені

Мер Кебріджа (США) Деніс Сімонс привітала та підтримала зміни в Ірпені і побажала меру міста Володимиру Карплюку продовжувати початі справи.

“Дорогий мер Володя [Карплюк], я – мер Сімонс міста Кембрідж, штат Масачусес. Мої вітання! Я знаю, що робота мера непроста. Але я так рада, що такі чудові люди як Ви, роблять цю роботу. Сьогодні мені надзвичайно приємно спілкуватися з Вашою колегою та дізнатися про всі ті прекрасні справи, які здійснюються у Вашому місті. Що б я хотіла Вам сказати особисто: продовжуйте Вашу справу, це не просто, але Ви з усім впораєтеся. У Вас тепер є друг-колега у місті Кембрідж. Пам’ятайте, Ви робите це все для людей, і це єдине, що має значення”.

[/video]

Головний меседж в тому, щоб на перевагу усім негараздам та складнощам, знаходити в собі сили йти далі і вірити у свою справу.

Довідка. Деніс Сімонс є мером міста Кебрідж, штат Масачусес. 8 разів була обрана депутатом ради, 2 рази обрана на посаду мера. Надзвичайна жінка, яка яка ламає стереотипи та шаблони врядування, навіть в США. Не дивлячись на численні перешкоди вона впроваджує нові підходи у співпраці громади та органу місцевого самоврядування.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.