Матюшина голосувала разом з Парцхаладзе

Екс-голова Коцюбинського Ольга Матюшина голосувала на дільниці №319 у компанії відомого столичного забудовника та першого заступника губернатора Київщини Лева Парцхаладзе. Згодом їх бачили разом і на інших дільницях.

viber image

Зараз у селищі говорять, що саме Парцхаладзе організував «Київську міську варту» для так званої охорони громадського порядку, а насправді для безпосередньої роботи на Ольгу Матюшину. З неофіційних джерел нам стало відомо, що саме «Київська варта» сьогодні надає послуги з охорони незаконних забудов у Києві.

b679f194650fcd82c05b526a15147e38

Нагадаємо, що після усунення Ольги Матюшиної від виконання обов’язків селищної голови шляхом таємного голосування селищних депутатів 8 квітня 2016р., Лев Парцхаладзе, виправдовуючи та заступаючись за Матюшину, іде на публічну брехню . Він заявив, що голосування за висловлення недовіри селищній голові було не таємним, тому не може вважатися законним. Також у чиновника були претензії до кількості голосів – начебто їх було недостатньо для відставки голови. “Це неправда. І Лев Парцхаладзе, очевидно, про це знає. Голосування було таємним, це зафіксовано відеозйомкою. Підрахунок голосів також був публічним – за недовіру висловилися 20 депутатів із 26”, – заявив тоді керівник Коцюбинської селищної організації партії “Нові обличчя” Сергій Даніш.

Те, що Лев Парцхаладзе особисто приїхав на вибори до Коцюбинського ще раз доводить, що команда Матюшина-Федорів лобіює інтереси столичних забудовників, які як ніхто зацікавлені у поглинанні селища Києвом.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.