Масоріна: Ірпінь є прикладом того, як держава має ставитися до своїх героїв

Народний депутат України Олена Масоріна переконана, що держава має брати приклад з Ірпеня у ставленні до учасників АТО. На цьому вона наголосила під час урочистого вручення ключів від квартир учасникам бойових дій та родинам загиблих воїнів, повідомляє інформаційне агентство ITV.

“Я знаю, що минулого року тут виділили 140 земельних ділянок для учасників АТО, зараз вручають ключі від квартир. І це тільки початок. І я впевнена, що все вдасться. Дякую Ірпеню за такий яскравий приклад усій країні. Хочу побажати всім щасливої долі у цьому прекрасному комплексі”, – звернулася до гостей свята нардеп.

Як відомо, Олена Масоріна є засновницею Фонду допомоги армії “Волонтерська сотня “Україна-Світ” та активним волонтером АТО. Була учасником Євромайдану, допомагала пораненим активістам.

“Моє знайомство з Ірпенем почалося ще з Євромайдану. В той час я активно займалася волонтерською діяльністю і тоді ж дуже велика допомога для сімей Небесної Сотні надійшла від “Фонду громади Приірпіння”. І я дуже щаслива, що зараз Ірпінь продовжує робити такі добрі справи і демонструє це всій державі”, – поділилася з кореспондентами Олена Масоріна.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.