Маркушин спростував недостовірну інформацію про вартість закуплених медичних масок

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин спростував маніпуляції депутата ІМР Лаврентія Кухалейшвілі навколо закуплених медичних масок для міста.

“Шановна громадо Ірпеня та Приірпіння! З метою запобігання провокаціям та уникнення маніпуляцій з боку наших політичних опонентів, публікую специфікацію до договору про закуплені Ірпінської міськрадою медичні маски для лікарів нашого міста.
Згідно угоди від 01 квітня цього року, ми закупили на 90 тисяч гривень 7500 медичних масок. Вартість однієї маски – 12 гривень. Вартість упаковки (в упаковці 50 масок) – 600 гривень”, – заявив Маркушин.

Заступник мера також розповів, що сьогодні депутат Ірпінської міської ради Лаврентій Кухалейшвілі від партії “Свобода” опублікував даний документ, щоб ввести в оману жителів міста. “Пан Кухалейшвілі намагався зманіпулювати і написав, що 600 гривень – це ціна за одну маску, а не за упаковку. Хоча в цьому ж документі вказано, що одиниця виміру – упаковка. Прикро, що такі місцеві “активісти” ваажають жителів Ірпеня та Приірпіння такими, що самі не можуть думати”, – додав Олександр Маркушин.

Як відомо, Лаврентій Кухалейшвілі – фігурант кримінального провадження про отримання ним хабаря (справа наразі слухається у Бородянському суді). “Також люди добре пам‘ятають, що Лаврентій Кухалейшвілі роками не декларував своє майно, а потім виявилося, що він не задекларував навіть ніякого житла… Та й жодної маски Лаврентій нашим лікарям не купив. Одним словом – професійний шахрай. Вибачте, але накипіло вже…”, – підсумував Маркушин.

Нагадаємо, станом на 06 квітня в місті Ірпінь загалом отримали 78 підозр захворювання на COVID-19. В Ірпені 3 лабораторно підтверджено випадки та по одному випадку у Ворзелі, Гостомелі та Коцюбинському. Загалом на території Ірпінської міської ради 6 лабораторно підтверджених підозр і 4 підтверджених підозр в сусідній Бучі, 38 встановлено негативний результат ПЛР-аналізу, 33 знаходяться ще на дослідженні.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.