Марія Шевченко: «Мої плани – це активна робота»

На запитання Правди Ірпеня відповідає  депутат  Ірпінської міської ради, лідер  фракції  «Блок Петра Порошенка  «Солідарність» Марія Шевченко.  

Після виборів у жовтні 2015 чи змінилося ваше життя?

– Я не можу сказати, щоб кардинально змінилося, хоча з боку депутатської діяльності – почався новий етап, цікавий і перспективний. Стала більше спілкуватися з людьми. Прийшло розуміння того, скільки у людей важливих проблем, допомогти вирішити які –  моє завдання, як депутата. Ця робота дуже розвиває кругозір. Людина не може бути профільним у всіх питаннях, тому вчуся, намагаюся допомогти всім, хто звернувся.

Минуло більше трьох місяців з моменту виборів – є вже конкретні результати Вашої роботи?

– Наша фракція зараз готує звіт, за перші 100 днів роботи. У цьому звіті ми повністю розпишемо, що було зроблено, скільки звернень надійшло, скільки депутатських запитів було подано, скільки людей і з якими проблемами зверталися.

Які проблеми найбільш актуальні, на Ваш погляд?

– Найбільше звернень з питань субсидій. Проблема в отриманні. Багатьом відмовляють. Я допомагаю розібратися, чому так відбувається.

Звертаються з приводу благоустрою територій, озеленення, встановлення дитячих майданчиків. Також звертаються з приводу матеріальної допомоги. У багатьох людей зараз важка економічна ситуація.

Чи змінилися Ваші політичні погляди?

– Ні, мої політичні погляди не змінилися. Депутатська робота відсунула політичні амбіції на другий план. Потрібно працювати і знаходити компроміс. Головне – це ті результати, які будуть досягнуті на благо Ірпеня.

Які Ваші плани на найближче майбутнє?

– Мої плани – це активна робота, поглиблення знань у галузі місцевого самоврядування в усіх напрямках. Хочеться реалізувати глобальні проекти для Ірпеня. Щоб після цієї каденції було що згадати і чим пишатися!

 

Розмову вела Катерина Цибуліна

Bookmark the permalink.

Comments are closed.