Маніфест антикритиканства

Нещодавно в Ірпені зробили ремонт дороги по вул. Київській. Місцеві “активісти” відразу ж почали перевіряти покриття.

“Таки покрили – перевірила особисто. І навіть більшість люків закрили на проміжку від Університетської до Лисенка (Надсонова). На всьому цьому проміжку залишилася всього одна дірка – коло номера 58”, – написала у соцмережі Михайлина Скорик.

Проте ці слова швидко були спростовані місцевими жителями. “На фото не дірка, а поламаний люк від приватної врізки в каналізацію, який розчавила фура, що привозить з явним перевантаженням цеглини на будівництво таунхауса, вже після того як асфальт був покладений”, – розповів Слава Товянський.

За його словами, потрібно менше критиканства, а більше реальних дій. “Якщо не займатися критиканством, а просто звернутися в МВ чи КП або хоча б запостити на їх сторінці, то проблему можна вирішити. Але питання чи треба це Вам? Думаю, постійний характер Ваших дій відповідає на це питання. Коли я побачив минулого літа “трабл” – розбилися велике вітринне скло на пішохідному переході, я запостив на сторінку КП “Благоустрій” (так як уламками могло поранити людей або пошкодити авто) і через кілька годин уламки прибрали. Це тому, що мені подобається нинішній Ірпінь, незважаючи на багато недоліків. Років 7 назад уламки перетерли би в борошно, а куди звернутися було взагалі не зрозуміло. Але можна просто писати “зрада” і нічого для цього не робити”, – зазначив Товянський.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.