Маловідомі курорти України, де можна відпочити влітку

Літо – пора сонця, моря та золотого піску. Усім вже так кортить чимшвидше вирушити у веселу подорож та ніжитися на пляжі. Аби підігріти ваше бажання, ми підготували добірку із морських курортів України, про які не всім відомо.

СЕРГІЇВКА

Сергіївка – селище в Одеській області. Тут знаходиться Шаболатський лиман, вода у якому вважається цілющою. Вона використовується для приготування різноманітних мінеральних ванн. Крім того, ця мінеральна вода допомагає у лікуванні внутрішніх органів. Курорт Сергіївка також популярний лікувальною гряззю мула. 

ЛЕБЕДІВКА 

Лебедівка – курорт оздоровлення та відпочинку. Тут неймовірно свіже повітря, тому радимо насолоджуватися прогулянками на морському узбережжі та у сосновому лісі. А прихильники активного відпочинку можуть пограти у волейбол на малолюдних пляжах. Крім того, біля Лебедівки знаходиться лікувальний лиман Бурнас, що популярний своєю блакитною глиною. 

КАТРАНКА ТА РАССЕЙКА

Курорти Катранка та Рассейка зачаровують морським повітрям, ароматом степових рослин та широкими пляжами. Між цими селищами та морем знаходиться Джантшейське озеро. Потрапити до нього можна через мости, збудовані на Чорному морі. Тут дивовижна природа – очерет, латаття, морська риба, різноманітні птахи. 

ЛУГОВЕ 

Селище Лугове у Миколаївській області – український курорт на березі Чорного моря, що активно розвивається. У селищі знаходяться пансіонати та бази відпочинку недалеко від моря, тому ви повноцінно зможете насолодитися шумом прибою, літнім сонцем та піском. Такий відпочинок безсумнівно залишить багато приємних спогадів.  

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.