Максим Плешко: ІРПІНЬ – NON STOP!

Ірпінь – не зупиняйся! Не збавляй динаміку! Будь таким як ти є! Ти на вірному шляху!

Ірпінь – це не просто будівлі, дороги, сосни чи тротуари. Ірпінь – це люди. Це усі ми з Вами. Усі разом ми – це Ірпінь. Усі разом ми причетні до хорошого, що відбувається у нашому місті.

Рік тому ми обрали нового мера. Разом, усією громадою. І побачили нову якість міста. Ми побачили, як в Ірпені, де завжди на все не було грошей, де все занепадало – просто за рік взялися європейські парки, сквери, дороги, тротуари, світлофори, поліклініки, спортивні школи і стадіони, стали чистішими дороги і двори, стало менше сміття. Зірки всеукраїнського масштабу приїхали до нас на День міста…

За рік усе змінилося. З міста, за яке часом ставало соромно, ми стали містом, яким можна пишатися. «Я З ІРПЕНЯ!» – І ЦЕ ВЖЕ ЗВУЧИТЬ ГОРДО. Ми – краще місто Київщини за динамікою розвитку, і це – факт.

Господь так розпорядився: дав можливість мені цей рік попрацювати у команді Володимира Карплюка. Маю честь бути причетним до багатьох проектів.

Я дуже хочу, щоб динаміка оновлення нашого міста продовжувалася! Щоб у наступних 3-5 років у Ірпені побудували десяток дитячих садків, кілька шкіл, льодову арену, нові дороги, сучасні парки… Щоб постав у Ірпені величний православний Собор…

Я хочу цього, бо живу тут – на вулиці Лісовій. Гуляю з донькою, купую продукти у цих магазинах, катаюся на велосипеді ірпінськими дорогами. Це – моє місто, і я хочу, щоб воно далі розвивалося. Впевнений, і ви цього хочете!

Ніколи в житті я не займав високих постів, ніколи не балотувався на виборах, не був членом жодної партії, але був учасником двох революцій. Холодний страх, біль і сажу Майдану я знаю на смак… Сьогодні вперше балотуюся, вперше пропоную себе виборцям. І знаю чому.

Я хочу, щоб Ірпінь не збавляв темп розвитку. Адже, від того, як ми сьогодні проголосуємо, залежить, якою будуть міська і обласна рада завтра, наскільки вони будуть підтримувати те, що пропонує мер Карплюк і його команда.

Ваш голос – це наш вотум довіри. Якщо ви – «ЗА» – нас разом буде більшість. Це нас надихає. Давайте працювати спільно! Давайте надихати один одного!

З повагою Максим Плешко,

керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради,

кандидат по 21 виборчому округу

Bookmark the permalink.

Comments are closed.