Максим Плешко: БПП, ви вже програли!

Отримав комплексний агіт-пакет від БПП. Проглянув. Загальнодержавна газета. Червоною лінією про солідарність, єднання, державотворення. Серйозні обличчя, справжні патріоти. Достойно. І паралельно в скріпочці комплект чорнушних газеток місцевого розливу.

Шановні опоненти з ірпінського БПП – ви програли цю кампанію на старті. Позиціонування було абсолютно невірне. Ви не мали жодних успіхів, чим би могли похвалитися громаді. Вас тут просто не було до конфлікту на Єсеніна, який ви з усім натхненням роздмухували. Оце був ваш старт – народжені у скандалі.

Друге, ви не відчули загальнодержавного духу часу. У понятті «Революція гідності» головним є слово ГІДНІСТЬ. А ви всю кампанію побудували на тому, що кидали лайном в Карплюка і Нові обличчя. Ви не показали своєї гідності, як конструктивні критики зі здоровими пропозиціями.

Ви алогічні, бо кажете, що Нові обличчя і Карплюк – це суцільне розкрадання і дерибан, але ж якщо раніше крали то нічого не було. А тепер крадуть і все нові і нові об’єкти і дороги з’являються. То може не туди крадуть? Украли в місто оновлену ДЮСШ, садочок, парки, амбулаторії, світлофори, скоро стадіон вкрадемо у комунальну власність 😉

Крім того, ви ж загальнодержавна партія і ваш керівник перший зам губернатора. Ви є повна влада в цій державі, ми ж – мала регіональна партія. То що не можна припинити ці «розкрадання»? Друга нелогічність вашого дискурсу.

Люди не замислюються над цим усім. Вони бачать: раніше був пісок на узбіччі, тепер тротуар, раніше ями, тепер вимальовуються дороги. А ці кричать: а-а-а все погано! Та не погано, було ж бо гірше. Значить той, що кричить, м’яко кажучи, неадекватний. Це називається випадання з реальності, або ж маргіналізація. Ви спромоглися в Ірпені загнати рейтингову партію президента в маргінальну нішу. Ще й затягнули в цю трясовину ненависті і претензій загалом світлого Ігоря Мазура.

Інша ваша помилка, шановні опоненти: ви розвернули персональну кампанію проти Карплюка, людини, яка завдяки своїй роботі, наразі має колосальну підтримку ірпінчан на рівні 60%. Ці люди його шанують, а багато хто просто любить. Карплюк дав багатьом ірпінчанам те, чого так бракувало раніше – можливість пишатися Ірпенем.

Може це буде звучати пафосно, але Карплюк є певним втіленням надії на зміни, яких люди так хочуть. А ви кидалися лайном і брудом в надію.

І тепер вас дивує чому такий малий рейтинг у вашої партії. Бо оці опуси в газетах про перше місце на виборах з посиланням на дослідження компанії тракторпродакшн – це перше свідчення що у вас «всьо пропало». (Коли рейтинг партії чи кандидата малий, то масово тиражують якісь там опитування, які дають йому перше місце. Людям властиво підсвідомо ставати на сторону очікуваного переможця. Але на місцевому рівні таке не працює).

Одна вам порада, шановні опоненти: вчіться на власних помилках – програвайте гідно. Бо загальнонаціональний скандал через зрив виборів на окремих дільницях, спроби фальсифікацій чи блокування роботи ТВК з вашого боку лише підкреслять ваш малий результат.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.