Леся Білостоцька: створюємо випічку для того, аби дарувати людям радість

Не перший день в Ірпені чути про диво-випічку Білостоцьких. Духмяні штруделі та запашна кава вже стали популярними серед ірпінців, які люблять затишно відпочити. Кореспонденти “Правди Ірпеня” вирішили не гаяти часу і самостійно переконатись в почутому, та завітали до пекарні-кав’ярні “Bilostotsky”, де зустріли господиню закладу Лесю Білостоцьку.

П.І. Розкажіть про себе

Л.Б. Що ж, наразі я щаслива жінка та новоспечена дружина для свого коханого чоловіка Ярослава. Ми працюємо разом у нашій пекарні-кав’ярні, де я виконую функції бухгалтера, продавця, бариста та інші, які трапляються. До цього ж я гаяла час, працюючи в банківській сфері протягом 10 років.

Але після весілля життя змінилось, і відпочивши у медовому місяці (де відбулось перезавантаження наших думок), ми захопились ідеєю відкриття власної пекарні-кав’ярні, яку через декілька місяців і втілили у реальність.

15970430_1403790319694814_1393957552_n

П.І. Розкажіть детальніше про Вашу пекарню

Л.Б. У наших друзів після весілля народжуються малюки, а у нас з’явилась на світ пекарня, яка зайняла увесь наш час та усі наші думки!

Наша сімейна пекарня-кав’ярня створювалась з увагою до усіх деталей. Ярослав узяв на себе найважливіші функції – ретельно вивчав останні тенденції та розробляв асортимент випічки, підбирав найкращі рецептури, а також вибирав та купував необхідне обладнання та інвентар.  Я ж узяла на себе інші організаційні питання та займалась декором інтер’єру (практично увесь декор «hand made», частину з нього я ще готувала до нашого весілля, а старовинні речі були привезені з Хмельницької області, які збирали для історії мої рідні.

15970693_1403793623027817_665897794_n

15995747_1403793686361144_1698756541_n

П.І. Що спонукало Вас займатись саме випічкою?

Л.Б. А чим ще нам можна було зайнятись? Коли у тебе чоловік – технолог хлібобулочних та кондитерських виробів, і має досвіду у цій сфері більше 12 років. А ще Ярослав останні роки успішно реалізовував проекти по відкриттю пекарень та організації виробництв пиріжків та іншої випічки для інших людей. Ну ми й не втримались.

П.І. Які враження від роботи?

Л.Б. Вважаємо, що все те, у що вкладаєш душу, приносить лише гарні емоції та враження. Та й не сприймаємо працю у нашій пекарні як банальну роботу, на якій з нетерпінням чекають обідню перерву та час, щоб уже бігти додому. Для нас пекарня – це також наш дім, і ми навіть цей Новий рік зустрічали в пекарні, куди запросили своїх друзів. 

Раніше я мала багато рутинної праці з папірцями (по суті в банку працювала бухгалтером), а зараз приємне спілкування з цікавими людьми, які прийшли до нас за випічкою та кавою. Подобається бути в курсі останніх ірпінських новин та бути певним чином інформатором для інших. Радує те, що до нас приходить багато людей сім’ями, з дітками, і згодом приводять своїх друзів та знайомих. Найбільше приносять задоволення позитивні відгуки та вдячність наших відвідувачів.

П.І. Чому вирішили розпочати бізнес в Ірпені?

Л.Б. Враховуючи, що місто Ірпінь протягом останніх років розвивається грандіозними темпами, населення зростає, а відповідно зростає споживчий попит на продукти харчування, і випічку та каву зокрема. Проаналізувавши ситуацію на ринку та наявність конкурентів, ми вирішили спробувати організувати власний бізнес саме у цьому місті.

П.І. Як Вам Ірпінь як місто для життя?

Л.Б. Ірпінь – місто можливостей та здійснення бажань. І це ми зрозуміли зразу ж після переїзду до Ірпеня у минулому році.

Враховуючи зростаючу кількість новобудов, в місті попіклувались про розвиток інфраструктури (відбувається реконструкція вулиць та доріг, прокладання нових), появу нових та відновлення уже діючих парків для прогулянок та відпочинку. Вважаємо, що вже досить багато зроблено для комфортного проживання жителів Ірпеня, але міська влада і на цьому не зупиняється, запускаючи нові проекти для подальшого розвитку міста.

П.І. Ви працюєте вже понад 2 місяці і клієнти радо повертаються до Вас за випічкою знову і знову. У чому Ваш секрет?

Л.Б. Вважаємо, що випічка створюється для того, щоб дарувати людям радість. В нашу випічку ми вкладаємо частинку своєї любові, тому вона смачніша та корисніша, ніж будь-яка інша. У нашій пекарні використовуються найкращі рецептури та найсвіжіші продукти для приготування, щоб клієнти отримували справжню насолоду.

Наша випічка підходить як для сніданку, перекусу, так і для домашнього частування, а також для різних святкувань. Ми пропонуємо штрудель та іншу випічку на замовлення, а це зручно для людей.  

В цьому і полягає наш секрет!

П.І. Чи є у вас ініціативи, ідеї, які б ви хотіли реалізувати у майбутньому?

Л.Б. У нас купа ідей та думок з приводу удосконалення та розширення нашого скромного сімейного бізнесу, які досить часто навіть не дають спати ночами. 

В локальному сенсі, ми хочемо ще більше розширити асортимент випічки та кави, враховуючи побажання та споживчі переваги відвідувачів, а також організувати доставку та інтернет-магазин для випічки на замовлення.

У більш глобальному – дарувати позитивні емоції людям, а саме нашим відвідувачам, – від смакового задоволення при куштуванні випічки та кави.

Думок та планів на майбутнє у нашій сім’ї дуже багато, але поки що ми їх хочемо залишити в таємниці, щоб вони стали приємною несподіванкою для наших клієнтів.

15978596_1403788733028306_42089030_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.