Курсанти Фіскального університету організували волонтерську поїздку в зону АТО

Нещодавно відбулася поїздка курсантів Фіскального університету до комунального закладу “Лисичанський центр соціально-психологічної реабілітації дітей”, який розташований на відстані 20-ти кілометрів від лінії фронту.  Це пов’язано з тим, що 4-й курс факультету податкової міліції оголосив благодійну акцію, за умовами якої розпочався збір гуманітарної допомоги для дитячого реабілітаційного центру.vANSpS2er2oУ заході прийняв участь весь факультет без винятку. Ті, хто не мали змоги приїхати особисто і привітати дітей з наступаючими святами, передавали подарунки.  Завдяки небайдужим офіцерам та курсантам факультету податкової міліції діти були забезпечені всім необхідним: від солодощів і канцелярського приладдя до засобів особистої гігієни і одягу. Працівники та вихованці закладу були надзвичайно вражені небайдужістю наших колег. Свою вдячність вони виразили листом, що був надісланий очільнику Фіскального університету – Павлу Пашку. Також щиру подяку висловили за підтримку ініціативи волонтерського руху та надання гуманітарної допомоги закладу та окрему подяку висловили Дороховському Олександру Вікторовичу, який особисто організував благодійний захід і доправив гуманітарний вантаж разом із курсантами факультету податкової міліції влаштував вихованцям реабілітаційного центру справжнє Новорічне свято.JV5qoqBtP-I

u6HjMGgl8wIПо дорозі назад курсанти відвідали Сєвєродонецьк. “Ми не могли лишити без уваги і привітань батальйон податкової міліції “ФАНТОМ”, який несе службу в зоні розмежування, котрий береже життя і спокій наших громадян”, – розповів Олександр Дороховський.

Курсанти передали військовим домашню випічку, яку готували власноруч, та іншінеобхідні речі. Солдати натомість провели невелику екскурсію штабом, розповіли про специфіку свого життя, поділилися надзвичайними історіям, від яких холоне подих. На знак вдячності, вояки подарували курсантам гордий національний прапор, який був оздоблений підписом кожного з солдатів. Після дружнього обміну привітаннями, курсанти мусили відбувати на місце служби, проте ця зустріч залишиться в пам’яті назавжди.

Діліться своїм теплом з іншими, адже навколо нас завжди є ті, хто його так сильно потребує, сподіваємося наш вогонь запалить у ваших серцях чуйність та любов до ближнього!

C1jbeD6-1iM

mxX64sQdIdw

Bookmark the permalink.

Comments are closed.