Кращі хірурги Київщини з’їхалися на конференцію до Ірпеня

В Ірпені відбулася науково-практична конференція “Інноваційні технології в хірургії”. Співорганізаторами її стали кафедра хірургії та судинної хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, Ірпінська міська центральна лікарня та Ірпінська міська адміністрація.

Фото Володимира Шилова

“В Ірпені починалося багато перших кроків в біозварювальних технологіях ще 4 роки тому. Ми започаткували технологію, вона дала хороший результат. Зараз ми продовжуємо застусування і ділимося своїм досвідом. “, – розповів лікар-хірург, асистент кафедри хірургії НМАЛО ім. П.Л. Шупика Микола Крестянов.

З Академією ім. Шупика Ірпінська  міська центральна лікарня співпрацює вже не перший рік. Плоди цієї співпраці вже дають про себе знати.

“В минулому році я був в лікарні в Ірпені і Бучі і бачив, що там є ще над чим працювати. В Ірпені була чудова лікарня, але в Буча зараз виходить на такий самий рівень. Це підтверджує мої слова про те, що якщо стандарти однакові, покращення проповідується правильно, то ми отримаємо найкращий сервіс і найкраще обслуговування”, – зазначив директор виробничого підприємства ТОВ “СВАРМЕД” Дмитро Кункін.

На конференцію були запрошені хірурги з усієї Київської області. Тому говорили виключно про нові методи хірургії та ендоскопії.

Деталюніше – в сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.