Громада Козинців та Михайлівки-Рубежівки хочуть приєднатись до Ірпеня

Козинцівська та Михайлівко-Рубежівська сільські територіальні громади виявили бажання приєднатись до Ірпінської міської територіальної громади Київської області. Таке рішення було прийняте на громадських слуханнях жителями сіл. Про це повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк. 

“Ірпінській ОТГ бути! У відповідності до Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, в Козинцівській сільській територіальній громаді були проведені громадські слухання 01.12.2018 року в с. Козинці о 10 годині та в с. Діброва о 12 годині про розгляд пропозиції сільського голови щодо добровільного приєднання Козинцівської територіальної громади Бородянського району Київської області (сіл Козинці та Діброва) до Ірпінської міської територіальної громади Київської області. На вказаних громадських слухання ініціатива сільського голови була підтримана 85% мешканцями територіальної громади Козинцівської сільської ради присутніх на громадських слуханнях”, – повідомив Карплюк.

Також, за його словами, сьогодні, 03.12.2018 року об 11:00 були проведені відповідні громадські слухання серед мешканців Михайлівко-Рубежівської сільської територіальної громади (сіл Михайлівка-Рубежівка та Забуччя). Ініціатива сільського голови щодо добровільного приєднання Михайлівсько-Рубежівської сільської територіальної громади Києво-Святошинського району, Київської області (сіл Михайлівка-Рубежівка та Забуччя) до Ірпінської міської територіальної громади Київської області була підтримана 100% мешканцями територіальної громади Козинцівської сільської ради присутніх на громадських слуханнях.

“Щиро вітаю наші громади з початком процедури об‘єднання. Вірю, що наша спільна Ірпінська ОТГ матиме успіх, а жителі громади відчуватимуть всебічну підтримку, високу якісь послуг та комфортність проживання”, – зазначив Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.