Конфлікт у Коцюбинському

Конфлікт у Коцюбинському може бути спровокований  забудовником – екс-регіонала Павлом Климцем, власником компанії “Атлант” і його лобістами у БПП, зокрема, нардепа Ольги Червакової. І як наслідок цієї боротьби – жителі селища страждають від відсутності опалення. Про це повідомляє ряд інтернет-ЗМІ. 

 

Зокрема, зазначається, що ще вчора мешканці перекривали дорогу під Києвом, щоб привернути увагу до проблеми з опаленням, яка виникла через безгосподарність і конфлікт селищного голови Ольги Матюшиної та приватної компанії.

 

Як з’ясувалося, Матюшина не ухвалює рішень без депутата від БПП Ольги Червакової, яка навіть в стінах парламенту займається лобіюванням інтересів селищного голови, прямо втручаючись в діяльність органу місцевого самоврядування.

 

Хоча глобально політичні конфлікти в Коцюбинському провокують в інтересах забудовників – зокрема, будівельної компанії “Атлант”, яка є одним з найбільших забудовників Коцюбинського і один з керівників якої була радником Матюшиної.

 

Журналісти звернули увагу, що Червакова перед тим як стати народним депутатом від БПП, тісно працювала з регіоналами – входила в Гуманітарну раду при Вікторі Януковичі, працювала одним з менеджерів телеканалу “Інтер”, власником якого є екс-глава АП Сергій Льовочкін.

 

“Сама Червакова стверджує, що просто бореться за Біличанський ліс. Правда, поки навіть межі цього лісу не визначені, тоді як селищний голова Коцюбинського Матюшина озвучила про розширення меж селища за рахунок цього лісу. Наслідком такої боротьби стають системні проблеми, які накопичилися в Коцюбинському, де відсутність опалення – лише одна з проблем, і від яких страждають прості люди”, – роблять висновки журналісти.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.