Команда з Ірпеня здобула срібло на турнірі з волейболу в честь загиблих героїв (відео)

Команда «Ірпінь-Молодість» здобула срібло на турнірі з волейболу, присвяченому памʼяті загиблих захисників України. Турнір проходив 18-19 травня в Ірпінській ДЮСШ. Гравці з Ірпеня змагалися із суперниками з Києва («Метеор-Інваспорт»), Боярки («Патріот») та Борисполя («НУБіП»).

За ірпінських волейболістів вболівало чимало містян. Серед них і представники Інвестиційної групи «MOLODIST», яка є спонсором команди.

Микола Площик, керівник відділу операцій з нерухомістю Інвестгрупи «MOLODIST»:

«Наші хлопці дуже наполегливі, цілеспрямовані. Вони викладаються на всі 200 відсотків. Це можна бачити в кожній грі. Ці риси імпонують нашій компанії, і відповідно, ми із задоволенням підтримуємо нашу талановиту молодь».

До змагань хлопці з Ірпеня готувалися наполегливо.

Олександр Ковальчук, гравець волейбольного клубу «Ірпінь-Молодість»:

«Команда постійно займається, вдосконалюється. Нещодавно ми зайняли 3 місце в Київській загальній лізі й потім готувалися вже до цього турніру».

Волейбольний турнір організувала громадська організація «Група патріот».

Олег Котенко, голова ГО «Група патріот»:

«Місто-герой Ірпінь, тому що хлопці, які загинули, які є на цьому плакаті, вони захищали Ірпінь в тому числі. Тому ми вирішили перший турнір, присвячений пам’яті загиблих героїв України провести тут».

У перший день турніру команда з Ірпеня всуху обіграла своїх суперників із Боярки. Другого дня змагалася з конкурентами з Києва – із спортсменами з вадами слуху. І поступилися їм.

Максим Осика, гравець волейбольної команди «Метеор-Інваспорт»:

«Від імені нашої команди дякую організаторам за ці змагання. Ми старалися і от в нас 1 місце. Дякуємо за можливість ЗСУ».

Волейболісти команди «Ірпінь-Молодість» хоч і стали другими, але не засмучуються, а радіють своєму здобутому сріблу.

Станіслав Тарасюк, гравець волейбольного клубу «Ірпінь-Молодість»:

«Дуже задоволений, гордий командою, що ми змогли показати такий результат, показати боротьбу і зайняти хоч і не перше місце, але все ж таки достойно себе показали та зайняли друге місце. Пишаюся командою й що ми достойно представили своє місто».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.