Команда з Ірпеня та Гостомеля здобула перемогу на турнірі з олімпійського тхеквондо у Здолбунові 

24-26 жовтня у Здолбунові на Рівненщині відбулися відразу два турніри з олімпійського тхеквондо — чемпіонат України серед дорослих та Всеукраїнський рейтинговий турнір «Діти України». Команда з Ірпеня та Гостомеля, вихованці Ірпінської ДЮСШ тa CK Taekwondo Empire й тренерського тандему Олега та Світлани Опришків, виборола 3 золотих, 6 срібних та 3 бронзових нагороди. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації.

Фіналістами-дебютантами чемпіонату України серед дорослих стали Іван Красноголовець та Артем Балака, здобувши два срібла. Відзначимо, що спортовці були наймолодшими в своїй категорії.

Також додамо, що Балака як майстер спорту України втретє підтверджує спортивне звання вже в категорії «дорослі», виконавши нормативи МСУ. І вже незабаром Артем візьме участь у чемпіонаті Європи серед молоді в Бухаресті.

Нагадаємо, нещодавно кікбоксери клубу «Reforma» та вихованці СТК «Сона» отримали по 70 тисяч гривень на команду за високі досягнення на світовій арені від Ірпінської міської ради.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.