Книги, на які Ви так чекаєте

Усім улюбленцям читати прохолодною осінню!Команда “Правди Ірпеня” підібрала для Вас низку книг, які точно стануть бестселлерами нового року.

Джоан Роулінг – “Смертельна білизна”

Джоан Роулінг ще у 2012 взяла собі творчий псевдонім Роберт Гелбрейт і під ним вже встигла випустити три книги про приватного детектива Корморана Страйка. Її герой розплутує найважчі та дуже несподівані справи з легкістю та шармом. Її четверта книга про детектива з Лондону, який має назву “Смертельна білизна”.

Харукі Муракамі “Вбивство командора”

Японский письменник вирішив здивувати своїх читачів та написав роман про молодого художника, який живе у відомого творця. Містичний будинок та його картини принесуть несподівані події, від яких ти не зможеш відірватися. Вже у березні книга буде доступною для прочитання.

Бернар Вербер “З потойбічного світу”

Популярний француз Вербер вже влітку презентує свій неординарний роман. Історія розказуватиме про письменника, який розслідуватиме власну смерть. Зацікавився?

Стівен і Оуен Кінг “Сплячі красуні”

Легендарний Стівен Кінг для створення нової книги вирішив обзавестися співавтором, яким став його рідний син Оуен. Дія книги “Сплячі красуні” розгортається в жіночій в’язниці, де відбувається щось дуже нереальне та містичне. Царство Морфея не відпускатиме так просто та може показати свої жахливі наслідки, якщо пробудити «сплячих красунь». На книгу можна чекати вже в цьому році.

Джордж Мартін – “Вітри зими”

Шосту і останню книгу з циклу “Пісня льоду і полум’я” чекають мільйони фанатів по усьому світу. Джордж Мартін обіцяє випустити “Вітри зими” вже до кінця 2018-го. А там вже і прем’єра 8 сезону культового серіалу.

Януш Леон Вишневський “Самотність в мережі-2”

Памятаєш першу книгу польского письменника? Декілька років прихильники цього роману сподівалися на продовження і ось, нарешті, це сталося. Януш Леон Вишневський нещодавно зізнався, що працює над продовженням свого найвідомішого роману. Його вихід планується на осінь.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.