Керівник Ірпінського міського центру зайнятості зустрівся з представником Національної академії наук

10 січня відбулась робоча зустріч керівника Ірпінського міського центру зайнятості Петра Левчука із В’ячеславом Івановичем Ляшенко, який є завідувачем відділу регуляторної політики і розвитку підприємництва Інституту економіки промисловості Національної академії наук України. Про це повідомили на сторінці Ірпінського міського центру зайнятості.

Під час зустрічі В’ячеслав Ляшенко розповів, що його зацікавила ідея створення Центру розвитку підприємництва Бучанської міської об’єднаної територіальної громади. 

Цей проект був презентований 26.12.2019 року керівником Ірпінського МЦЗ Петром Левчуком в Київській обласній державній адміністрації під час засідання тематичної підгрупи №18 «Стратегування у сфері промисловості та інновацій» Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки та Плану заходів з її реалізації у 2021-2023 роках.

В результаті зустрічі Вячеслав Ляшенко  вирішив долучитись до  робочої групи по створенню Центру розвитку підприємництва Бучанської міської об’єднаної територіальної громади.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.