Карплюк: я подивився в очі Деканоїдзе і повірив їй

«Ми зі своєї сторони все, що могли розказали, ми зі своєї сторони максимум інформації подали і отримали обіцянку об’єктивного розслідування цієї справи», – заявив мер Ірпеня Володимир Карплюк після розмови з головою Національної поліції України Хатією Деканоїдзе.

13242083_1100172776692589_992991482_o (1)

Пані Деканоїдзе попросила згорнути пікет, адже пообіцяла, що візьме на особистий контроль розслідування побиття в.о. Коцюбинського селищного голови Юлії Главацької, а також запевнила, що не піддаватиметься тиску з боку будь-кого з народних депутатів.

У понеділок, 16 травня, Хатія Деканоїдзе створить слідчу групу для всебічного та об’єктивного розслідування побиття Главацької. Зі свого боку, як повідомив Володимир Карплюк, до завтрашнього ранку буде зібрано у дві доказові папки увесь фактаж,  документи, свідчення очевидців, фото та відео по бездіяльності Ольги Матюшиної як голови  Коцюбинського та по скандальних подіях п’ятниці – перевищення службових повноважень правоохоронців щодо Юлії Главацької. Вже завтра вся ця доказова база повинна бути в офісі МВС. Крім того, за ініціативи Володимира Карплюка, такі ж папки будуть передані і в Генеральну прокуратуру України.

«Ми створили наш невиличкий політичний місцевий проект для того, щоб не бути політизованими. Для того, щоб не ходити і не кланятися будь-якій партії. І, оскільки ми тут всі стоїмо і прийшли ми з мирним мітингом, мені хочеться вірити, що незалежно від партії, ми зможемо досягти консенсусу», – відмітив мер Ірпеня.

У випадку, якщо громада помітить, що слідство ведуть не об’єктивно, то люди знову зберуться і вирішуватимуть, що робити далі, домовилися мітингувальники.

Нагадаємо, що сьогодні зранку обурені свавільством правоохоронних органів коцюбинці та представники «Нових облич» почали пікетувати центральний офіс Міністерства внутрішніх справ України з вимогою об’єктивного розслідування подій, пов’язаних з Юлією Главацькою.

 

[/video]
Bookmark the permalink.

Comments are closed.