Карплюк: всі фрази, що я втікаю закордон – це хвора фантазія моїх опонентів

Мер Ірпеня Володимир Карплюк не збирається виїжджати закордон після своєї відставки. Про це він розповів кореспондентам Інформаційного агентства ITV.

“Ці всі фрази, що я втікаю закордон – це хвора фантазія моїх опонентів, які ні на що не здатні, крім того, як видавати такі недолугі фрази. Я не змінюю номер телефону, електронну пошту, адресу, я залишаюсь в Україні і буду сприяти розвитку регіону, будучи депутатом парламенту”, – заявив мер.

За словами мера, він планує активно зайнятись законотворчою діяльністю. “Для мене парламент – це спроба в рамках законотворчої роботи приймати закони, по яких країна гарно житиме. Мене надзвичайно цікавить податкова політика, місцеве самоврядування, тому що я маю вже певний досвід. І в цих напрямках потрібно розвиватись”, – зазначив Карплюк.

Нагадаємо, що Володимир Карплюк прийняв рішення скласти 2 серпня 2018 року повноваження Ірпінського міського голови. Своє рішення пояснює необхідністю свого подальшого розвитку та планами взяти участь у виборах до Верховної ради України по виборчому округу, до якого входить Ірпінь та Приірпіння. Мер переконаний, що залишає після себе яскраві зміни та сильну команду і обіцяє розвивати регіон, будучи депутатом парламенту. 

Детальніше – у сюжеті:

         

Bookmark the permalink.

Comments are closed.