Карплюк: відмова свободівців працювати на сесії є маніпуляцією

Мер Ірпеня Володимир Карплюк назвав дії депутатів з франції “Свобода” щодо відмови працювати на сесії маніпулятивними. 

“З фракцією “Свобода” в нас є серйозна проблема: жоден депутат не приймає участі в роботі комісій. Деякі з них взагалі не зявляються місяцями на сесію. Депутатська робота – це як працюють присутні тут депутати кожного дня. Ми по суботах робимо обїзди по округам і вирішуємо проблемні питання. Жоден депутут від “Свободи” не звернувся до міського голови чи його заступників для того, щоб виїхати в вихідні дні”, – зазначив Карплюк. 

Як відомо, сьогодні депутати Ірпінської міської ради від фракції ВО “Свобода” відмовилися працювати на сесії та покинули зал засідань. Голова фракції Богдан Мельничук мотивував такі дії начебто невчасним отриманням порядку денного та деяких проектів рішень. Крім того, депутати від ВО “Свобода” звинуватили міське керівництво у розкраданні міського бюджету та висловили невдоволення початком ремонтних робіт на вулиці Варшавська в Ірпені.

“Коли я зайшов на пост мера після Богдана Мельничука, ми збільшили бюджет міста в 40 разів. Не в 2, не в 3, а в 40! В мене тоді виникає питання: то скільки ж крав Богдан Омельянович? Щодо асфальтування. Якщо за 10 років до нас було заасфальтовано 8 вулиць, то за останні 3 роки 52 вулиці”, – наголосив мер міста.

Детальніше дивіться у прямій мові:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.