Карплюк: у 2017 році АТОвці отримають ще 80 квартир та 200 земельних ділянок

Воїни, які брали участь у антитерористичній операції на сході України, у 2017 році отримають ще 70-80 квартир та близько 200 земельних ділянок. Про це повідомляє ITV.

Цю інформацію надав журналістам ірпінський міський голова Володимир Карплюк. “Коли починався цей проект ми багато чули про те, що АТОвці нічого не отримають. Але сьогодні, як бачимо, це відбувається. У вересні-жовтні ще 25 учасників АТО отримають квартири на вулиці Мінеральній. Ми переконані, що патріотизм – це не лише тоді, коли громадянин любить свою країну, це й тоді, коли держава піклується про своїх громадян, а тим паче про тих, які захищають її суверенітет, інколи, навіть, жертвуючи своїм життям”, – розповів Карплюк.

За словами Володимира Карплюка, робота по виконанню програми щодо забезпечення АТОвців регіону землею та житлом не припиняється. На 33-й сесії Ірпіньради для учасників АТО виділили ще 30 земельних ділянок. Загалом у 2017-му учасникам бойових дій планують вручити 70-80 квартир та близько 200 земельних ділянок.

Як ми повідомляли, ключі від 25 квартир в Ірпені сьогодні отримали учасники АТО та родини загиблих героїв. Вручення сертифікатів на житло відбулося під час урочистого відкриття ЖК “Єсенін”. Разом з учасниками АТО сертифікати і ключі від квартир сьогодні отримали ще близько 300 інвесторів новоствореного житлового комплексу.

За словами очільника будівельної компанії Антона Мирончука, під час створення комплексу не все так гладко було. “Ми дякуємо нашим інвесторам і учасникам АТО за розуміння, за очікування. Зараз будинки здані, отримане право власності, є газ, світло, вода, все для того, щоб починати ремонт і жити”, – зазначив Мирончук.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.