Карплюк оприлюднив документи про відсутність справ проти нього

Обшуки, які провели в будинку міського голови Ірпеня та квартирі його матері, були незаконними та для їх проведення не було жодних підстав. Про це заявив Володимир Карплюк “Громадському”, а на підтвердження надав документи, на підставі яких були проведені обшуки та документи, які засвідчують, що проти нього немає жодного кримінального провадження.

гпу

гпу

“До мене жодних претензій немає, жодних кримінальних справ не ведеться”, – повідомив Карплюк.

Як повідомив Володимир Карплюк “Громадському”, на той момент, коли він став міським головою – у жовтні 2014, у Ірпені уже не було жодного клаптика землі. Крім того, саме з ініціативи Карплюка заявлено десятки кримінальних справ у рамках повернення зелених зон, які були виділені за рік-два перед тим як я став міським головою. При чому деякі справи дійшли до логічного завершення і було повернуто ряд зелених насаджень до власності міста.

“Найбільша біда полягає в тому, що спекулюють на цих речах, а правда полягає в іншому: у більшості земельних ділянок є землекористувачі, є власники і з моєї сторони, як міського голови, коли ти не даєш людям використовувати свою власність за призначенням, це теж порушення закону. В даному випадку – це боротьба компромісу”, – сказав мер Ірпеня.

Що ж до ухвали Печерського районного суду, на підставі якого і були здійснені обшуки 21 липня, то на першій сторінці там мова йде про 2002 рік, коли Володимир Карплюк навчався в Ірпені і підприємницькою чи політичною діяльністю не займався. На другій сторінці звинувачення щодо Ірпінського голови теж відсутні.

док

док

“На третій сторінці, я з усією відповідальністю заявляю, що жодних ділянок, ні Яцюк, ні будь-які інші особи не передоручали за всю історію діяльності підприємства ТОВ “Будрегіонінвест”. В даному випадку це “фейк”, – сказав очільник Ірпеня.

док

“Моя мати більше 20 років жодного відношення до цього підприємства не має. Але слідчі чітко вказують – засновник: Карплюк Зоя”, – прокоментував Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.