Карплюк: моя відставка не пов’язана зі зміною обласного прокурора

Ірпінський міський голова Володимир Карплюк спростував чутки про наявність зв’язку між його відставкою та звільненням прокурора Київської області Дмитра Чібісова. Про це мер розповів журналістам інформаційного агентства ITV.

“Це абсолютна випадковість. Я читав, що ці речі пов’язують. Хто придумує такі меседжі, той вишукує те, чого насправді немає. Я думаю, багато що відбулося в цей період. Начебто Марс мав бути великим на днях. Тобто, до цього можна прив’язати будь що”, – заявив Карплюк.

Мер запевняє, що жодного разу, крім публічних моментів, не спілкувався з минулим прокурором Дмитром Чібісовим і не знайомий з сьогоднішнім прокурором Максимом Киричуком. На такі закиди реагує нормально. 

“Я до цього відношусь нормально. Всі в цій державі звикли, що хтось щось краде. І повірити, що Ірпінь досягнув таких масштабів розвитку – це дуже важко. Я радий, що ми в судах довели, що ми чесна, порядна, ефективна команда”, – зазначив мер.

Як відомо, днями у соцмережі скандальновідома екс-журналістка Ірина Федорів поширила чутки, начебто відставка мера Ірпеня і прокурора області Дмитра Чібісова збіглася у часі невипадково.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.