Карплюк: “Міський стадіон, у першу чергу, слугуватиме громаді Ірпеня”

Будівництво стадіону “Чемпіон” – було одним із найперших проектів, який він почав реалізовувати після обрання мером. Про це та інше Володимир Карплюк розповів у своєму блозі.

За словами Карплюка, роботи з капітальної реконструкції міського стадіону тривали близько півтора року. І сьогодні на місці старого повністю зруйнованого міського стадіону уже відкрили спортивний комплекс, побудований відповідно до європейських стандартів. Тут є глядацькі трибуни на 800 місць, першокласне футбольне поле, тенісний корт, баскетбольний і тренажерний майданчики,  зона для StreetWorkout, бігова доріжка і дві зали з м’яким покриттям.

чемпіон

“Аби стадіон мав такий чудовий вигляд як зараз, довелося повністю вирівняти площу футбольного поля, провести дренажні роботи, зробити геотекстиль та штучне покриття. Більше того, “Чемпіон” підключили до нових ліній водопостачання та каналізації, спеціально пробили нову свердловину”, – розповідає Володимир Карплюк.

Мер Ірпеня зазначає, що тренерський склад “Чемпіона” також високопрофесійний. Тут викладатимуть найкращі фахівці регіону, кандидати та майстри спорту. Своє бажання співпрацювати з Ірпенем виявив і відомий футболіст, колишній гравець “Динамо Київ” та збірної України з футболу Владислав Ващук. Наразі вже є попередня домовленість про відкриття в Ірпені дитячої футбольної академії.

ващук

“Міський стадіон “Чемпіон” буде, у першу чергу, слугувати громаді Ірпеня. Діти, що потребують особливої соціальної уваги: сироти, із багатодітних чи неблагополучних сімей, діти учасників АТО – займатимуться там безкоштовно”, – зазначає міський голова.

Стратегічним напрямком Ірпеня став розвиток спортивної інфраструктури міста і підтримка Олімпійського руху. А відтак, назва стадіону, звичайно, не випадкова. У народі кажуть: “Як корабель назвеш, так він і попливе”. “Сподіваємось, що звістка про спортивне містечко Ірпінь облетить увесь світ, а про ірпінців знатимуть, як про лідерів спорту в Україні”, – підсумовує Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.