Карплюк закликає підприємців висловити ідеї щодо поліпшення умов для ведення бізнесу в Ірпені

293034448_595433881950138_6008611855181249743_n

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк закликав місцевих підприємців повідомити про проблеми у веденні бізнесу в місті, про своє бачення щодо підвищення результативності підприємницької діяльності, а також про те, яким може бути їхній внесок у відновлення Ірпеня. Про це Карплюк написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Інвестиційна рада Ірпеня вивчає думку підприємницької спільноти щодо поліпшення умов для ведення бізнесу в нашому місті. Ірпінська міська рада, її виконавчий комітет та Інвестрада є партнерами суб’єктів господарювання Ірпінської громади. Ми хочемо бути більш відкритими, оперативними, корисними для всієї підприємницької спільноти. Якщо у вас є бачення чи ідеї, що саме залежить від міста та може зробити вашу роботу більш продуктивною та результативною для Вас та для міста – просимо дати зворотній зв’язок за адресою: [email protected]. Ви можете повідомити як про проблеми, з якими Ви зіштовхуєтеся щодня в місті, так і про Ваше бажання й Ваші можливості взяти участь у справі відновлення міста», – зазначив голова Інвестради.

Він запевнив, що всі пропозиції будуть детально вивчені на рівні керівництва міста, за результатами будуть прийняті відповідні рішення.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.