Кандидата в нардепи Горобця до Верховної ради тягнуть забудовники та дерибанщики землі, – медіа

Кандидата-забудовника Горобця підтримують земельні аферисти, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Про це повідомляє інтернет-видання “Містоінформ”.

Декілька днів тому громадськості стало відомо, що кандидата по 95 виборчому округу Олександра Горобця підтримує його двоюрідний брат Віктор Крупій, який разом з Ігорем Вишняковим “кинув” інвесторів будівництва ЖК “Благодатний” в Ірпені, а разом з Анатолієм Федоруком “кинув” інвесторів будівництва ЖК “Голд Сіті” в Бучі. Крупія неодноразово помічали зі своїм братом Горобцем на зустрічах та переговорах.

Та є ще одна людина, з якою Горобець організував не одну земельну аферу – Горобця неформально підтримує один із сумновідомих земельних магнатів Київської області – Олександр Гулак, який зараз є головою Макарівської районної ради. Горобець має давні відносини із Олександром Гулаком, а у 2016-2017 роках він навіть офіційно працював у нього радником. Не дивно, що фото з Олександром Гулаком опинилось у агітаційній газеті Олександра Горобця.

Праворуч – Олександр Гулак, зліва – Олександр Горобець. Агітаційна газета Олександра Горобця

Жителі Макарівського району Київської області давно знайомі із особистістю Олександра Гулака, його вважають чи не найбагатшою людиною у районі і справжнім земельним магнатом. Але навіть люди, які в цілому розуміли, що Олександр Гулак людина не бідна, були вражені його статками відображеними у електронній декларації. Не займаючись бізнесом державний працівник Держгеокадастру зколотив мільйони, доречі саме Держгеокадастр познайомив Гулака із Олександром Горобцем.

Телефони Vertu, численні коштовні прикраси декоровані дорогоцінним камінням, швейцарські годинники Ulysee Nardin, FRANCK MULLER. У власності сім’ї Гулаків також опинились десятки земельних ділянок у різних районах Київської області, квартири у Києві, великий комплекс у Житомирській області. У декларації також фігурували корпоративні права підприємств і 5000000 грн готівкою.

Окремою графою слід виділити лакшері автомобілі колишнього начальника Олександра Горобця – BMW X6, LAND CRUISER 200, Land Rover Range Rover Sport, Range Rover EVOQUE, Mercedes-Benz S63 coupe. Всі автомобілі Олександра Гулака мали однакові держномери “2222”, що певно мало підкреслити статусність працівника Держгеокадастру. Із автомобілями навіть був пов’язаний медіа скандал.

Олександр Гулак, вже займаючи пост голови Макарівської районної ради, цинічно запропонував зубожілим жителям Макарівського району обрати на якому авто йому пересуватись ввечері на білому мерседесі чи чорному, на білому рейндж ровері чи на чорному.

Автомобілі і пропозиція обрати від Олександра Гулака

Жителі Макарівського району Київської області впевнені, що Олександр Гулак, який сьогодні тягне до парламенту свого колегу по Держгеокадастру Олександра Горобця, саме у цій державній земельній організації здобув свої мільйонні статки. Делегування ж Олександра Горобця, як людини із числа земельного лоббі, це лише намагання захистити їх капітали та інвестиції.

Раніше у ЗМІ писали, що кандидат Горобець програє вибори і приховує, що є забудовником. Після висунення кандидатом Горобець зняв зі своєї сторінки у Facebook власне фото на фоні багатоповерхівок ЖК “Софіївська сфера”.


Bookmark the permalink.

Comments are closed.