Із допомогою благодійників у Ірпені відбудували ще один багатоквартирний будинок (відео)

Піснею та щирими посмішками. Так діти з Ірпеня подякували благодійникам, які допомогли відбудувати їхній дім. Цей п’ятиповерховий будинок на вулиці Василя Стуса (колишній Пушкінській) росіяни сильно пошкодили в березні 2022 року. Квартира Юрія на останньому поверсі. Після ворожих прильотів згоріла вщент. Але вже кілька місяців, як чоловік разом із сім’єю повернувся додому.

Юрій Фащук, мешканець Ірпеня:

«Завдяки спонсорам, донорам цей процес, як ви бачите, відбувся. Ми дуже велике дякуємо, тому що без вас ми б цього не зробили. Це сто, тисяча відсотків».

Відновити будинок вдалося завдяки активній роботі ОСББ у співпраці з благодійними організаціями та фондами.

Тарас Оборонов, начальник відділу підтримки клієнтів Фонду енергоефективності:

«Це захоплює і надає сил далі працювати для ОСББ, допомагати їм відновлювати і підказувати де і що саме ми можемо допомогти для того, щоб люди повернулися додому».

Ремонт даху, заміну пошкоджених вікон та відновлення фасаду профінансувала нідерландська громадська організація «Open Door Ukraine» спільно з благодійною організацією «Life Line Ukraine».

Воутер Голландер, представник БО «Life Line Ukraine»:

«Це перший об’єкт в Ірпені до відновлення якого ми долучилися в співпраці з «Open Door Ukraine». Ми допомогли з дахом, вікнами та фасадом. А також разом із цією організацією працюємо над відновленням інших об’єктів в Україні. Зокрема, зараз ремонтуємо Вільнянський шпиталь», – розповів представник організації «Life Line Ukraine» Воутер Голландер.

До відновлення багатоквартирного будинку також долучився благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарість».Він допомагає Ірпеню вже другий рік поспіль. Повністю відновив уже понад 15 об’єктів у місті.

Матьйо-Марі Арден, голова благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність»:

«Я надзвичайно щасливий, що ми долучилися до відновлення цього будинку. Мені дуже приємно зараз бачити дітей у дворі, знати, що вони живуть в своїх домівках. Це – спільний результат з іншими благодійниками. Радий, що нам все вдалося», – прокоментував голова благодійного фонду «Леруа Мерлен Солідарність» Матьйо-Марі Арден.

Нині у будинку вже живуть близько 80 із 110 мешканців.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.