Ірпінський клуб «Реформа» виборов 25 нагород на міжнародному турнірі з кікбоксингу «Germany Open 2024»

Команда України, до якої увійшли спортсмени ірпінського спортивного клубу «Реформа», здобула перше місце на міжнародному турнірі з кікбоксингу ІСКА «Germany Open 2024». Змагання відбулися днями у Німеччині. Про це повідомив Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, тренер спортивного клубу Володимир Сотін.

Змагання зібрали 1150 учасників з 7 країн та 149 клубів. Ірпінь представляли 11 спортсменів із клубу «Реформа», які вибороли 7 золотих, 8 срібних та 10 бронзових медалей. За результатами змагань команда України посіла перше загальнокомандне місце.

«11 годин напружених боїв, велика конкуренція та кількість учасників!!! В Ірпінь їде 7 поясів чемпіонів. Ми дякуємо усім, хто нам допомагає та підтримує. Величезна подяка подружжю Carlisle за фінансування та підтримку. Батькам, дирекції клубу, місту Ірпінь. Величезна подяка Федерації ІСКА за організацію поїздки. Ми вдячні ЗСУ. Ви титани та сила. Ці перемоги для Вас!!!», — розповів Володимир Сотін.

Нагадаємо, команда «Реформи» увійшла до п’ятірки кращих команд з кікбоксингу в Україні. За результатами Чемпіонату України з кікбоксингу ІСКА 2024, який відбувся наприкінці квітня цього року, ірпінські спортсмени вибороли 27 золотих, 24 срібних та 16 бронзових медалей. У  результаті команда «Реформи» зайняла 5 загальнокомандне місце.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.