Ірпінський клуб «Друга молодість» повертається до активного життя (відео)

Життя дає людям другу молодість, якщо вони цю молодість обирають. Так люблять казати учасниці  клубу, який так і називається –«Друга молодість». Він функціюнує в Ірпені вже понад 10 років.

-Пані Галина у нас з 11 року. Ветеран.

Галина, членкиня клубу «Друга молодість»:

«Ми починали там, де «Бест». Туди до нас Карплюк приходив. Вітав нас з 8 Березня. Ми йому вдячні взагалі за все. Не був би Карплюк, не було би й нас».

Пані Галині 84 роки. Каже, з моменту заснування клубу, життя заграло новими фарбами. І ще жодної зустрічі не пропустила.

 Тетяна, членкиня клубу «Друга молодість»:

«Ми тут святкуємо дні народження. Вітаємо від усього серця. Від усієї душі. Даруємо кульки чисто символічно. Але людині приємно».

До повномасштабної  війни в клубі працювало багато різних гуртків. Їздили на різноманітні змагання в Україні і навіть були за кордоном, виїжджали на цікаві екскурсії. Зараз зосередились на групі здоров’я.

Олена, членкиня клубу «Друга молодість»:

«Це здоров’я, це колектив. Це – неймовірно!».

Ніна, членкиня клубу «Друга молодість»:

«Настрій – те, що треба»

Керівниця клубу пані Наталія, вона ж і тренерка групи, пропонує подивитися вправу, яку вважають своєю фішкою. Усі стають в коло дружби і виконують ось такі, майже танцювальні рухи.

Наталія, керівниця клубу «Друга молодість»:

«Сьогодні була чергова зарядка, яку ми проводимо три рази в тиждень, – понеділок, середа, п’ятниця».

Зал для занять надали в клубі «Спорт для всіх». Тут вже добре знають, що з 8 до 9 ранку у визначені дні — час для «Другої молодості». Тут їм виділили й комірчинку для спортінвентаря.

Наталія, керівниця клубу «Друга молодість»:

«Каремати, м’ячі, гантелі».

Панянки розповідають, що їхнє спілкування  давно вийшло за межі занять в спортивній залі.

Катерина, членкиня клубу «Друга молодість»:

«Ми зустрічаємося тут. Зустрічаємося у місті. Плануємо, що буде  в середу, у п’ятницю щось буде інше. Це дуже цікаво і ми вдячні, що у нас є така можливість».

Ніна, членкиня клубу «Друга молодість»:  

«Я зустрічаю у місті дівчат – рідні люди. Ми більше, ніж подружки».

До свого товариства панянки приймають усіх охочих. І чоловіків, до речі, також. Головна умова – щоб душа бажала другої молодості.

Наталія, членкиня клубу «Друга молодість»:   

«Я приїхала з Херсону рік тому. Мене прийняли у цей дружний колектив. Я дуже вдячна. Мені одразу легше стало. І дівчата мене підтримують. Спасибі всім».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.