Ірпінський дитсадок «Лісова пісня» відзначає своє 30-річчя (відео)

«Лісова пісня». Це один із найбільших дитячих садочків Ірпінської громади. Тут виховується майже чотириста маленьких мешканців Ірпеня. А ще цей садочок знають, як один із кращих дошкільних закладів міста. Сьогодні у дитсадку свято. «Лісовій пісні» виповнюється 30 років.

Марія Нельзіна, директорка дитячого садочка «Лісова пісня»:

«Наш заклад зростав як кількісно, так і якісно. З 2013 року по 2016 рік наш заклад був обласним опорним закладом. До нас приїздили за обміном досвіду, переймати наш досвід з теми художньо-естетичне виховання, усі педагоги-дошкільники області».

А ще цей дитячий садок став першим в Ірпені, де відкрили групи з інклюзивною формою виховання. Це було  у 2017 році.  Спочатку створили одну таку групу, а тепер їх працює аж чотири. Загалом за 30 років діяльності «Лісова пісня» виховала майже чотири з половиною тисячі діток. Ще й зараз тут є кому згадати, як все починалося.

Оксана Верба, вихователька дитячого садочка «Лісова пісня»:

«Кожну групу відкривали з любов’ю. Тому що ми починали з нуля. У кожного вихователя і помічника був свій стиль, нам допомагали і батьки і наші завхози»

Валентина Дем’яненко, вихователька дитячого садочка «Лісова пісня»:

«У мене два записи у трудовій книжці. 13 років у садочку прогресівському «Волошка» і 30 років тут. Ми дуже любимо дітей, на це вчилися і працюємо до цього часу».

Серед тих, хто від самого початку відкриття дитсадка щодня віддає часточку свого серця дітям, Зоя Нікітіна — вихователька з 56-річним педагогічним стажем.

Зоя Нікітіна, вихователька дитячого садочка «Лісова пісня»:

«Стаємо кращими і хочемо, щоб було краще. І хочемо, щоб молодь шанувала старше покоління завжди і щоб це було єднання старшого покоління і молодшого. Ми теж потрібні».

Сьогодні тут пишаються дружньою командою професіоналів. Зараз велика  родина «Лісової пісні» — це 70 працівників. Привітати колектив зі святом прийшли з гостинцями міські управлінці та представники депутатського корпусу.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«У кожен садочок, у кого буде День народження, будемо дарувати сертифікати, на які ви зможете купувати іграшки».

Олександр Пащинський, депутат Ірпінської міської ради:

«Хочу подякувати усім вихователям, колективу. Тому, що ви робите неймовірну роботу. Це неймовірна праця- працювати з дітьми. Ми усі це знаємо. Тому — велика шана і дякую вам дуже».

Bookmark the permalink.

Comments are closed.