Ірпінську раду “захопили” стажери

В Ірпінській міськраді тимчасове поповнення. Студенти третього, четвертого та п’ятого курсів Фіскального університету наполегливо стажуються майже на всіх її поверхах.

Таку вчасну ініціативу студентство проявило на чолі з проректором та місцевим самоврядуванням. Назвали проект – “Моделювання міськради”.

1449094987_prozoriy-ofs-71

“Ми можемо спостерігати, що місто трансформується європейським шляхом, і ми, як молодь, хочемо до цього долучитися, додаючи нових ідей для усієї молоді та міста” – розповідає голова Профкому студентів та курсантів УДФС України Олександр Івасюк.

1449094929_prozoriy-ofs

Охочих проходити подібну практику було 75, проте було відібрано лише 20 найкращих, і роботи вистачило кожному. Допомагати людям стажери будуть протягом 3-х календарних тижнів і якщо цей проект покаже гарні результати, його запускатимуть й надалі і на довший термін. А тому, хто проявить себе як найкращий – запропонують роботу.

“Тому хто покаже себе екстраординарним, хто долучається до спільної ініціативи розвитку міста, хто подасть цікаві ідеї, – ми обов’язково запросимо працювати” – наголошує міський голова Володимир Карплюк.

Більше інформації – у сюжеті “Ірпінь-ТБ” :

Bookmark the permalink.

Comments are closed.